Werpspel - Grumpy Jack

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL196

Jack de leeuw ligt te slapen - op een kegel -  omringd door 8 figuurtjes.

Ga je langs Jack rollen zonder hem wakker te maken, of vind je het net leuk om hem te raken als een echt mikballetje? De zachte ballen van dit werpspelletje passen perfect in kleine handjes.

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83192

TypeBuitenspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Kleurrijk werpspel Grumpy Jack uit de collectie spelletjes van het Belgische Lilliputiens. Een fijn spel net zoals petanque maar dan helemaal op kindermaat.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 12 x 7 cm - 6 cm diameter

_

Lilliputiens is een Belgisch merk dat ons origineel en kwalitatief speelgoed brengt in de meest bonte kleuren en gekke karakters. Je kan ervan aan dat ze je kwaliteit bieden en zonder meer in de smaak zullen vallen bij je kindjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 20/10/2021
nog niet in gebruik
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.