Move that body met Lilliputiens

06.07.2020

de kleine zebra move your body collectie 2020 Lilliputiens



Als je deze Move your body collectie van LILLIPUTIENS bekijkt word je meteen teruggekatapulteerd naar je eigen jeugd. Echte spelklassiekers werden in een modern en kleurrijk jasje gestoken en zetten heel de familie en al je vriendjes aan om goed te bewegen. 100% fun!



de kleine zebra move your body collectie 2020 Lilliputiens

Samen spelen, lachen en bewegen staan centraal
. En je leert meteen wat fair play is, wat winnen maar ook verliezen is. Deze collectie draait rond 4 LILLIPUTIENS karakters: Alice de vos, Anatole de neushoorn, Anaïs de flamingo en Jack de leeuw. En het leuke is je kan de beweegspelletjes apart maar ook als een parcours één voor één spelen.



de kleine zebra move your body collectie 2020 Lilliputiensde kleine zebra move your body collectie 2020 Lilliputiens



Springtouwen in de mooiste kleuren, zaklopen, een kleurrijk werpspel en actief achtervolgingsspel maken van spelen een feest! Ideaal als je op zoek bent naar een originele activiteit voor tijdens een verjaardagsfeestje, tijdens een playdate, in de tuin of op een regenachtige dag binnen te spelen. Bij elk spel zitten spelregels maar je kan natuurlijk ook je eigen regels maken. Mama en papa mogen ook meedoen of je kan je buurmeisjes en -jongens uitnodigen.



de kleine zebra move your body collectie 2020 Lilliputiens



Leg die schermen weg, het is tijd om te bewegen! #MOVETHATBODY



Move your body collection 2020 >



Te ontdekken