Stickeren voor kleintjes - I love princesses

Prinses knutselset met stickers

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1060

Het perfecte knutselsetje voor de echte prinsessenliefhebbers! Met de prachtige silhouetten, gezichtjes en accessoires creëert jouw kindje de mooiste prinsessen.

Leuk om de creativiteit van jouw kleine artiest te bevorderen.

13,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09053

PersonagePrinses/Koningin
CollectieLes Petits
TypeStickers
Technieken & ambachtenKnutselen met stickers
Leeftijdvanaf 3 jaar

I love princesses stickerset van Djeco bevat 24 kleurrijke prinses-silhouetten in vilt, 24 prinsessengezichtjes en 2 stickerbordjes met accessoires.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen pakket: 19,5 x 21 x 2,5 cm

--

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vindt vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!