Sorteren

Met een 'Art of Living'-filosofie is HUMMINGBIRD AUSTRALIA trots hun verfrissende puzzelgamma dat design, schoonheid en passie moeiteloos combineert. Hun prachtig vormgegeven collecties nemen je mee op een reis van kleur, met unieke ontwerpen die nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht opwekken

HUMMINGBIRD AUSTRALIA werkt vanuit 5 kernwaarden die zijn gebaseerd op het principe van Art of Living. De idee van een overvloedig en vervuld leven van schoonheid, vrede en creativiteit, een leven dat extra vreugde brengt in de wereld. Deze waarden vormen de kern van wie ze zijn tot hoe ze met elkaar omgaan, met klanten en leveranciers.

1. We zijn speels

Ze omarmen experimenten, speels denken en moedigen het delen van nieuwe ideeën aan zodat creativiteit kan zegevieren. Hummingbird Australia neemt zichzelf niet al te serieus en wil genieten van de kleine dingen.

2. Wij zijn creatieve vernieuwers

Ze hanteren een cultuur die groei aanmoedigt, nieuwsgierigheid aanwakkert en artistieke waarde viert. Ze zijn enorm trots op wat ze doen, en hun nieuwsgierigheid is hun leidraad om steeds naar beter te streven. Deze ruimdenkende benadering experimenten helpt hen om te evolueren, te experimenteren en continu gebruik te maken van innovatie.

3. Wij zijn mensen

Mensen met een gezonde dosis oprechte nieuwsgierigheid in alles en iedereen die ze ontmoeten. Altijd met respect, vieren ze culturen, achtergronden en ervaringen. Dit puzzelmerk mag van zichzelf fouten maken om eruit te leren en ze vieren elke overwinning. Altijd nederig en trouw aan hun kernwaarden, altijd bewust van andermans overtuigingen.

4. Wij zijn één

Hummingbird Australia is inclusief en wil verbinden. Eén team en één visie, hun focus ligt op samenwerking. Samen streven deze missie na om de kunst van het leven te vieren.

5. We cultiveren vertrouwen

Dit merk wil verbinden en voeren consistente en transparante communicatie met iedereen die ze tegen komen. Elke relatie is gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen en communicatie want sterke relaties zorgen voor betere interacties.