Sorteren

XLBoom staat voor oprichters Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert in het teken van passie voor vakmanschap. Sinds 1997 creëren ze prachtige designs voor binnen en buiten. De ontwerpen van dit Antwerpse bedrijf zijn van hoge kwaliteit en one of kind.

Samenwerking met grote ontwerpers

XLBoom werkt samen met grote ontwerpers zoals Finn Stone, Sascha Sartory & Alain Gilles die het XLBoom-concept perfect vertalen naar mooie en heldere ontwerpen.

Zo heeft XLBoom met haar hulp en expertise van de Ball Chair, een ontwerp van Finn Stone, een echt commercieel succes gemaakt. Deze moderne stoel is gemaakt uit gerecycleerd ABS en in samenwerking met Dupont CoatingSolutions werd er een coating ontwikkeld van hoogstaande kwaliteit. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen kan de stoel zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Unieke en handgemaakte deco objecten

De producten van XLBoom zijn een perfecte mix van unieke kwaliteit en duurzaam vakmanschap. Ze creëert objecten die niet alleen intense emoties oproepen, maar ook een aangename en luxueuze sfeer creëren in elke omgeving.