siska x mundomelocotón

SISKA X MUNDOMELOCOTÓN

Filters
Sorteren

In 2019 lanceerde mundo melocotón voor het eerst een exclusieve collab collectie met presentatrice Siska Schoeters. Siska, zelf ook mama, ontwierp samen met Dauwke, ontwerpster van mundo melocotón, een unieke voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar én voor mama’s! Hun eerste collectie was meteen een schot in de roos en er volgde al snel meer waaronder een homewear collectie.

Het is resultaat is steeds een mix van stoere basics - zoals we gewoon zijn van dit Belgisch merk – gecombineerd met speelse en veelzijdige stuks die helemaal van het moment zijn en je zowel tegen het einde van de zomer als tijdens de koudere maanden met trots en plezier kan dragen.

Alles kan je perfect met elkaar combineren of aanvullen. Je kan de kleuren sober houden of aanvullen met je eigen leivelingsstuks. Mede-ontwerpster Siska zocht naar stukken die zowel de ouders als kinderen aanspreken: het resultaat is een sympathieke collectie, waar zowel het publiek van mundo melocotón als van Siska aan hun trekken zullen komen. En alles is gemaakt om lekker lang mee te gaan.

Mundo Melocoton

Collectie

Type

Kleur

Kledingmaat

Toont 1 - 36 van de 36 items

Toont 1 - 36 van de 36 items