Het grote feest - Boek Het Muizenhuis

Prachtig kortverhaal geïnspireerd op Koningsdag

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH008

Wisten jullie dat er een Muizenhuis boekje bestaat waarin Koningsdag gevierd wordt? In dit boek helpen Sam en Julia de bakker bij de voorbereidingen en ontmoeten ze drie wel heel bijzondere meisjes...

Dit boekje heeft Karina in opdracht van het Amsterdam Fonds voor de Kunsten gemaakt ter gelegenheid van de kroning van Willem Alexander.

10,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH01007

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurKarina Schaapman
GenrePrentenboek

Het grote feest is een kort verhaal en mooi prentenboek met harde cover van Het muizenhuis met de muizen Sam en Julia in de hoofdrol. Binnenkort wordt er een groot feest gevierd in het Muizenhuis. In dit boekje uit de boekenreeks van Het Muizenhuis lees je over een feest dat ons doet denken aan Koningsdag. Tijdens de organisatie van het feest beleven Sam en Julia een wel heel bijzonder avontuur!

Sam & Julia krijgen volkomen onverwachts bezoek van drie avontuurlijke kleine meisjes. Met zijn vijven zetten ze de boel op stelten in het Muizenhuis, maar ze maken het ook weer goed. Hun avontuur is het begin van een mooie vriendschap. En dan komen Sam en Julia er achter dat het niet zomaar drie buurmeisjes zijn!

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Afmetingen: 24,9 x 20,5 x 0,9 cm
Aantal pagina's: 32
Auteur: Karina Schaapman
Fotograaf: Jaap Vliegenthart
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047621454

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

P.S. Ook volwassenen verdwalen graag in de unieke wereld van Het Muizenhuis ;-)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111