Voorleesboek - Vasco en het groene monster

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH003

Vasco ligt al de hele ochtend te wachten tot Matteo van school komt. Dan gaan ze voetballen! Maar Matteo moet weg. Hij gaat met papa zijn cadeau ophalen. Waarom krijgt Matteo een cadeau? Vasco was toch zijn cadeau? ‘Ze gaan John halen,’ zegt het paard. Wie is die John? Heeft Matteo Vasco misschien niet meer nodig...?

15,50 €

12,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912724

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurEdward van de Vendel
IllustratorAlain Verster
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap
STOP/FINISTOP

Hartverwarmend prentenboek van Edward van de Vendel over vriendschap en jaloezie, met illustraties van Alain Verster in retrosfeer. Geschreven vanuit het perspectief van een varkentje.

Prentenboek geschikt voor kindjes van 4 jaar en ouder.
Uitgever: De Eenhoorn
Verschijningsdatum: 14/09/2017
Aantal pagina's: 40
Afwerking: Hardcover
Afmetingen: 205 x 285 mm
 
De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.010.280.29
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.