Kleurrijk boek - Baas van iets groots

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH020

Na een bezoek aan het circus is kleine Muis diep onder de indruk. Hij weet wat hij wil: Baas zijn van iets groots. Van de maan bijvoorbeeld. Maar de maan wil niet gaan slapen. De bomen willen niet bewegen. En de wolken willen maar niet verdwijnen. Dan krijgt kleine Muis samen met zijn vriend Mier een plan.

Een positief verhaal dat uitnodigt om het keer op keer opnieuw te lezen en te bekijken. Dit aangenaam prentenboek brengt een positief en leerzaam verhaal perfect voor thuis en in de klas.

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912847

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurNelleke Verhoeff
IllustratorNelleke Verhoeff
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap
STOP/FINISTOP

Het eerste eigen prentenboek van Nelleke Verhoeff, bekend als illustrator, gaat over een grote droom die werkelijkheid wordt, dankzij de hulp van goede vrienden.
Het werd een fantasierijk boek vol vrolijke illustraties boordevol kleur. Het speels verhaal ritme met herhalingen spreekt jonge kinderen meteen aan.

Auteur en illustrator: Nelleke Verhoeff
Aantal pagina's: 40
Afmetingen: 30 x 21,5 cm
Verschijningsdatum: 14/02/2018
Uitgeverij: De Eenhoorn

Leeftijd: 3+ jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.310.220.39
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.