Geweldig mooi telboek/thriller - Eén vos

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM058

Eén hongerige vos... met twee sluwe ogen.... ziet drie dikke kippen... Dat zijn de ingrediënten voor een thriller die wel uit moet lopen in een bloedbad! Of niet?

Kate Read verovert met dit debuut direct een plek in de top van de kinderboekenwereld. Haar illustraties, die doen denken aan Eric Carle, vertellen het smeuïge drama dat zich op de boerderij afspeelt. Nog nooit is tellen van één tot tien zo leuk geweest!

 

Iedere peuter die met dit boek begint te tellen is gegarandeerd levenslang verslaafd aan het lezen van thrillers.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711797

TypePrentenboeken
Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurKate Read
IllustratorKate Read
GenrePeuterboeken
ThemaKleuren en cijfers

Wondermooi telboek Eén Vos, leuk voor kinderen om uit voor te lezen en vol spanning te luisteren maar ook op een speelse manier met cijfers in contact te komen en mee te leren tellen.

Auteur en illustrator: Kate Read
Vertaler: Jesse Goossens
Uitgeverij: Lemniscaat
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal pagina's: 32
Uitvoering: hardcover
ISBN nr: 9789047711797

_

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
250250.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.