Ontwapenend voorleesboek - In de gloriefant!

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN127

In de gloriefant! is een erg ontwapenend voorleesboek over persoonlijke ontwikkeling en een veelvoorkomende maar niet alombekende ontwikkelingstoornis. Het boek maakt dyspraxie voor kinderen bespreekbaar.
 
Gloria heeft vakantie en wil zich niet vervelen! Ze steekt overal enthousiast een pootje toe, maar als ze het winkelraam van mama doet barsten en de bloemen van oom Florus vertrappelt, is ze ten einde raad. Kan ze nu echt niemand helpen?
 

17,99 €

12,59 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401463256

STOP/FINISTOP

Knap voorleesboek In de gloriefant! met een moeilijk thema, gebracht op niveau van de allerkleinsten. Mieke Dobbels is een Belgische actrice. Ze is vooral actief in het theater en speelt af en toe een gastrol in een televisieserie. Ze maakte dit prachtig kinderboek samen met Julie Van Hove, een Antwerpse illustratrice met een passie voor de natuur en voor dieren in het bijzonder, dit zie je meteen in haar expressieve tekeningen.

Auteur: Mieke Dobbels
Illustrator: Julie Van Hove
Afwerking: hardback
Aantal pagina's: 32
Afmetingen: 31 x 20 cm
Uitgeverij: Lannoo

Dit boek snijdt het gevoelige thema aan van dyspraxie, dit is een ontwikkelingsstoornis van het motorisch systeem in de hersenen. Vaak komt dyspraxie samen voor met spraak- en taalontwikkelingsstoornissen, dyslexie, ADHD of autismespectrumstoornissen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
310210.111
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.