Grappig prentenboek - Niets gebeurd

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29738

Er is alweer een hele dag niets gebeurd.Niek deed wel een handstand, ging zwemmen en zag muizen.Saar plukte een appel, gleed van een glijbaan en zag een blauwe vlinder.Maar verder was het vooral saai. Oersaai.

Of viel het toch wel mee?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMark Janssen
IllustratorMark Janssen
GenrePrentenboek
Themahumor

In Niets gebeurd worden alle in illustraties op een heerlijke dromerige wijze de magische grens tussen fantasie en werkelijkheid opgezocht. Mark Janssen zijn eerste geschreven en geïllustreerde boek. Een groot succes! Supertof cadeau! 

Tekst en illustraties: Mark Janssen
Pagina's: 34
Leeftijd: < 6 jaar
ISBN: 9789047708568

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.930.500.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.