Fantasievol prentenboek - Mijn vriend Renzo

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA075

Ik heb een nieuwe vriend, Renzo. Hij is veel groter dan ik. Ik fietste, met hem achterop, helemaal naar huis! We hadden het superleuk, totdat Renzo weg moest.

Renzo is de meest knuffelbare vriend die je je maar kunt voorstellen. Een beer. Trotse Casper is een jongen met massa's verbeelding. Hij doet alles met zijn grote vriend Renzo. Tot hij weg moest. Zou hij nog terugkomen?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044824162

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurAngela Pelaez-Vargas
IllustratorAngela Pelaez-Vargas
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap
STOP/FINISTOP

Mijn vriend Renzo is een boek voor dromers. Het is een grappig prentenboek over imaginaire personages, waarmee je tal van avonturen beleeft. De dagdromer zal volop van dit boek kunnen genieten.

Door het prentenboek Mijn vriend Renzo leren kinderen kennis te maken met het dagdromen. Met prachtige illustraties van Angela Pelaez-Vargas. Voor dagdromertjes vanaf 4 jaar.

Auteur: Angela Pelaez-Vargas
Illustrator: Angela Pelaez-Vargas
Afwerking: paperback
Leeftijd: 4 jaar
Aantal pagina's: 26
Formaat: 29,9 x 21,5 x 1 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.9121.50.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.