Inspirerend prentenboek - Zebra Blos

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH064

Dit kinderboek gaat over ziek zijn. Over loslaten, vallen en weer opstaan. De kracht en waarde van de zwakkere én van de groep.

Honderden zebra’s denderen over de dorre vlakte. Hun ruggen glimmen. Hun hoeven slaan vonken. Eén zebra rent achteraan: Blos. Het valt niet mee, rennen terwijl je het gevoel hebt dat een leeuw zijn scherpe tanden in je buik zet. Blos wil niet laten merken dat ze pijn heeft. Dat ze al dagen moe is. Dat ze een bult op haar kop voelt. Ze is bang om achter te blijven.

16,95 €

13,56 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914353

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurFrank Geleyn
IllustratorSeppe Van den Berghe
GenrePrentenboek
ThemaZiek zijn
STOP/FINISTOP

Zebra Blos is een teder en warm verhaal over ziek zijn en inspirerend om te leren over de kracht van een groep. NET-kanker heeft als internationaal symbool de zebra vandaar ook deze keuze voor dit gestreept dier. Een mooi boek om kracht uit te halen in moeilijke tijden.

‘Ik heb dit boek geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaringen met NET-kanker met de bedoeling om deze zeldzame en onbekende kanker wat meer bekendheid te geven. Anderzijds is Zebra Blos een verhaal geworden waar alle mensen die met een ernstige fysieke ziekte kampen troost en kracht uit kunnen putten, hoop ik.’
Frank Geleyn

Auteur: Frank Geleyn
Illustrator: Seppe Van den Berghe
Afwerking: hardcover 
Leeftijd: vanaf 5 jaar 
Aantal pagina's: 40
Formaat: 30 x 21,5 cm
ISBN: 9789462914360

_

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53010.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.