Poëtisch prentenboek - Helemaal aan de rand van mij, ben jij

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ32192

Helemaal aan de rand zit een blauwe beer die zich verwondert over de wereld rondom hem. Hij filosofeert over dromen, de winter en de zee. Op elke pagina ontstaat zo een wonderlijke manier om de wereld te beschrijven en te ervaren: schapenwolkenwonderen, sneeuwwinteren of verveelpozen.

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurAgnès de Lestrade
IllustratorValeria Docampo
GenrePrentenboek
ThemaFantasie

Helemaal aan de rand van mij, ben jij is een magisch prentenboek dat speelt met gedachten en woorden.

Auteur: Agnès de Lestrade
Illustrator: Valeria Docampo
Leeftijd: +5j.
Pagina's: 40
ISBN: 9789462912144

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.524.500.39
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.