Prentenboek - Op zoek naar de schat van Z de verschrikkelijke

Interactief kinderboek: jij bepaalt het verloop van het verhaal

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH121

Op het strand vinden de kleine piraten een geheimzinnige boodschap in een fles. Op Papegaaieneiland ligt er een schat. Maar de tocht is vol hindernissen. Marie en Jack hebben jou nodig!

Super leuk prentenboek om voor te lezen aan kleine avonturiers.

15,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462915602

AuteurSylvie Misslin
IllustratorAmandine Piu
ThemaAvontuur

Kinderboek Op zoek naar de schat van Z de verschrikkelijke van uitgeverij De Eenhoorn is een interactief prentenboek voor peuters van ongeveer 4 jaar: de lezer bepaalt zelf het verloop van het verhaal.

Auteur: Sylvie Misslin
Illustrator: Amandine Pui
Uitgeverij: De Eenhoorn
Aantal pagina's: 40
Leeftijd: 4-6 jaar
ISBN nr: 9789462915602
Afmetingen: 23 x 32,5 cm

_

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit.

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.