Meeslepend prentenboek - Mercy

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH082

Het liedje Mercy was de Franse inzending door muziekduo Madame Monsieur, bestaande uit Emilie Satt en Jean-Karl Lucas, voor het Eurovisiesongfestival 2018.

Het is het verhaal van baby Mercy die geboren werd op een reddingsschip in de Middellandse zee. Haar moeder was 8,5 maand zwanger toen ze in een kleine sloep stapte, op zoek naar een plek waar het veilig zou zijn voor haar kind. Dit meeslepend verhaal vertelt een verhaal van hoop met een erg hedendaagse problematiek gebracht op maat van kindjes.

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914667

Leeftijdvanaf 5 jaar
GenrePrentenboek
STOP/FINISTOP

Uniek prentenboek Mercy, zo heet ik is gebaseerd op het gelijknamige Eurovisiesongfestival-liedje Mercy door muziekduo Madame Monsieur. De pakkende tekst en meeslepende illustraties vertellen een hoopgevend verhaal over bootvluchtelingen.

Lees hier het waargebeurde verhaal van baby Mercy

Auteurs: Madame Monsieur (Emilie Satt & Jean-Karl Lucas)
Illustrator: Saskia Halfmouw
Afmetingen: 30 x 25 cm
Uitgeverij: De Eenhoorn

Pagina's: 40
Leeftijd: 5+
ISBN: 9789462914667

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.


 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
300250.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.