Zoekboek - De Spiekpietjes: Het zilveren belletje

Staat: Nieuw product

Spiekpietjes

DSP005

De Spiekpietjes krijgen van de Sint allemaal een naam van een kindje, waar ze een maand blijven logeren. Alleen één Spiekpietje kan zijn Spiekkindje niet vinden. Elisabeth is namelijk dol op verstoppertje spelen! Gelukkig heeft de Sint een goed idee!

Veel zoekwerk in de boek want niet alleen Elisabeth verstopt zich een heel boek lang. Ook spinnetje Sebastiaan spint een web op elke tekening!

18,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789463889087

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurThaïs Vanderheyden
IllustratorThaïs Vanderheyden
GenreZoekboeken
ThemaSinterklaas

Lollig zoekboekje uit de reeks De Spiekpietjes. Geschreven en geïllustreerd door ThaÏs Vanderheyden.

Auteur: ThaÏs Vanderheyden
Illustrator: ThaÏs Vanderheyden
Afwerking: hardcover
Aantal pagina's: 28
Leeftijd: 4 jaar
Formaat: 33,3 x 24,1 x 1,1 cm

Uitgegeven door de Limonade fabriek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hoe weet Sinterklaas toch zoveel over alle kindjes? Wel, elk jaar rond de verjaardag van Sinterklaas verstoppen de Spiekpietjes  zich bij je thuis of in je klas. Dit zijn de kleinste helpers van de Sint en ze kijken mee of jij heel lief bent, of een beetje ondeugend. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, en brieven dit door via hun kleine mobiele telefoontjes, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient. Leuke serie prentenboeken van Thaïs Vanderheyden, om helemaal op te gaan in de oh zo leuke en spannende periode rond 6 december. De boekjes zijn humoristisch, overvol en kleurrijk. Dankzij de leuke prenten valt bij elke voorleesbeurt iets nieuws te ontdekken.