Slaapwel prentenboek - Slaap schildpad slaap

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19813

Schildpad kan niet slapen, en de andere dieren proberen hem daar zo goed mogelijk mee te helpen. Vleermuis maakt warme melk, Vogel zingt een lied, de octopus geeft een speen en Bok bedenkt dat Schildpad gewiegd moet worden. Niets helpt.Schildpad weet zelf wel wat zou helpen: een stukje rijden. Maar een auto hebben de dieren niet. Wat nu? Bok heeft een geniaal plan...

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMaranke Rinck
IllustratorMartijn van der Linden
GenrePrentenboek
Themaslapen

Slaap schildpad slaap is een heerlijk boek om voor te lezen voor het slapen gaan, Ieder dier heeft zijn eigen manier om naar dromenland te gaan. Wat is schildpad zijn manier? 

Auteur: Maranke Rinck
Illustrator: Martijn van der Linden
ISBN: 9789047703891
Aantal pagina's: 24

Dit prentenboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141800.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.