Vrolijk prentenboek - Prinses Arabella en de reuzentaart

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21209

Een feestelijk verhaal over prinses Arabella. Prinses Omi, de oma van Arabella, is jarig. De andere prinsenkinderen kennen prinses Omi ook. Ze willen haar graag verrassen. ‘Ik bak een heerlijke taart,’ zegt prinses Sofie. ‘Ik ook! Ik ook!’ roepen de anderen. Elk prinsenkind bakt een lekkere taart. Prinses Omi kijkt haar ogen uit. De ene taart is nog groter dan de andere. Maar welke taart is het lekkerst?

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMylo Freeman
IllustratorMylo Freeman
GenrePrentenboek
ThemaJarig zijn

Prinses Arabella en de reuzentaart is een nieuw, vrolijk prentenboek over de sympathieke zwarte prinses. Het thema ‘verjaardag’ in een nieuw jasje. Met heldere prenten in felle kleuren. Ben je helemaal fan van Arabella? Bekijk hieronder dan zeker de andere Arabella-prentenboeken!

Auteur & illustrator: Mylo Freeman
Pagina's: 32
Leeftijd: +3
ISBN: 9789058389312

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.