Wondermooi prentenboek - Vos & Goudvis

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26182

Een vertederend prentenboek (bijna) zonder tekst.
Vos beseft dat het bijna tijd is om afscheid te nemen van zijn beste vriend Goudvis. Als ze samen nog iets bijzonders willen beleven, dan moet het nu gebeuren.
Vos neemt Goudvis mee en toont hem de hele wereld. Ze rijden met de motor Route 66 af, staan op het dak van de wereld, drinken limonade op de maan, trekken door het oerwoud … De vrienden genieten samen. Soms zijn ze stil, dan weer uitbundig, speels en verwonderd. Hun band wordt er alleen maar sterker door.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurNils Pieters
IllustratorNils Pieters
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Dit prentenboek over een innige vriendschap nodigt jong en oud uit om in de beelden te duiken en mee te reizen, mee te voelen, mee te genieten. En zelf te vertellen.

Auteur & illustrator: Nils Pieters
ISBN: 9789462910652
Pagina's: 32

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.530.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.