Fantasievol prentenboek - Monsterboek

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ20839

Een boek dat kleur brengt in de wereld...en hoe! In een zwart-witte stad loopt een meisje met haar krijtjes. In kleurige lijnen tekent ze de meest wonderlijke monsters, die - zodra ze verder loopt - één voor één tot leven komen. De kleurrijke monsters zetten het rustige stadje volledig op z'n kop. De chaos kan maar ternauwernood worden ingetoomd... Of toch niet?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurAlexis Deacon
IllustratorAlice Hoogstad
GenrePrentenboek

Op de gedetailleerde prenten in het fantasievolle prentenboek Monsterboek valt zoveel te ontdekken dat dit woordeloze prentenboek iedere keer dat u het openslaat een nieuw verhaal vertelt.
Een heerlijk boek, waarbij je wel gewaarschuwd bent: hou krijtjes na het (voor)lezen maar uit de buurt van uw kinderen!

Auteur: Alice Hoogstad
Illustrator: Alice Hoogstad
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 26
Formaat: 29,7 x 24,6 x 0,9 cm​​​​​​​
ISBN: 9789047706199

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
243000.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.