Prachtig prentenboek - Stop! Monsters!

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM034

Twee zusjes gaan naar de schroothoop. Onderweg komen ze enorme monsters tegen. Elk monster geven ze een stukje metaal. Tot ze bij het laatste monster komen. Wat moeten ze doen!? 

Bij elke pagina ontdekt de lezer nieuwe, leuke dingen. Het boek is een genot om te lezen vanwege de adembenemende illustraties. Ontdek het in dit grappige griezelboek, waar maar één woord in staat: STOP!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711483

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurMark Janssen
IllustratorMark Janssen
GenrePrentenboek

Prachtig prentenboek voor kleuters. Plof in de bank en lees het voor. Supermooi als cadeautje. Auteur Mark Janssen maakte in 2016 een succesvolle start met zijn eigen prentenboeken. Lemniscaat gaf zijn eerste prentenboek ‘Niets gebeurd’ uit en het boek werd prompt een succes met vele vertalingen.

Auteur: Mark Janssen
Illustrator: Mark Janssen
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 26
Formaat: 25,1 x 33,6 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32.724.510.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 31/03/2020
geen tekst
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.