Prentenboek - En?

Bekroond kinderboek over slapen gaan en knuffels

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH125

In een kamer verschijnt telkens een nieuw knuffeldiertje dat vol ongeduld de vraag stelt: ‘Is hij er al?’ De knusse kamer loopt langzaam vol. Samen blijven de dieren in spanning wachten tot ‘hij’ er eindelijk is. Maar op wie wachten ze eigenlijk? En wat gebeurt er wanneer hij er is?

De dieren zijn zacht van kleur en vorm en vertonen toch opmerkelijk veel expressie. De spanning wordt heel geleidelijk opgebouwd, maar het geduld van de knuffeldiertjes en dat van de lezer wordt dubbel en dik beloond met een verrassend einde.

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789058386373

AuteurKitty Crowther
IllustratorKitty Crowther
GenrePrentenboek
Themaslapen

Kinderboek En? is uitgegeven door uitgeverij De Eenhoorn en afgewerkt met tekeningen in kleurpotlood die heel authentiek ogen en perfect passen bij het verhaal. Een verhaal over slapen gaan en de rol van knuffels daarin, spel, drama en wachten.

Bekroond met de Leespluim van de maand en een Zilveren Griffel

Auteur: Kitty Crowther
Illustrator: Kitty Crowther
Uitgeverij: De Eenhoorn
Aantal pagina's: 28
Leeftijd: vanaf 2 jaar
ISBN nr: 9789058386373
Afmetingen: 19 x 15,5 cm

_

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit.

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.