Mooi kinderboek - Oma ondersteboven

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH045

Zou je niet beter de bus of de trein nemen?’ vraagt papa. ‘Dat is voor oude mensen,’ zegt oma. ‘Waarom moet je altijd zo dwars doen?’ zucht papa. ‘Omdat ze oma ondersteboven is!’ lach ik. Billie en haar oma begrijpen elkaar en zorgen voor elkaar. Ze vertrekken met de auto naar zee. Deze laatste zomerdagen zijn voor altijd.

Warm verhaal over de sterke en unieke band tussen grootouders en kleinkinderen - om elke keer weer uit voor te lezen of zelf te lezen door prille lezertjes.

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914049

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurKristien Dieltiens
IllustratorIsabelle Geeraerts
GenrePrentenboek
ThemaFamilie

Tof prentenboek Oma ondersteboven laat je onderdompelen in een wereld met de beste oma ooit! Zo vrolijk en actief. In de prachtige illustraties blijf je nieuwe dingen ontdekken. Hoeveel katten zie jij op elke prent?

Auteur: Kristien Dieltiens
Illustrator: Isabelle Geeraerts
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 5 jaar 
Aantal pagina's: 40
Formaat: 30 x 21.5 cm
ISBN: 9789462914049

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53010.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.