Filosofisch prentenboek - Zoemtrompet

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA024

De teksten zijn jazzy, de rechthoekige prenten wondermooi.

Dit fantasierijk boek raakt een actueel thema aan: rust vinden in de drukte van elke dag. Iets waar we allemaal wel eens mee worstelen... gelukkig brengt de zoemtrompet raad.

15,95 €

12,76 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044832471

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurKlaartje Scheer
IllustratorKlaartje Scheer
GenrePrentenboek
ThemaFilosofie
STOP/FINISTOP

Filosofisch prentenboek vol poëtische beelden over geluid, lawaai, muziek en stilte. Overal is kabaal. Het meisje kan er niet meer tegen. Ze vlucht de stad uit, weg van de apparaten en de winkelwagentjes. Ze vindt een bijzonder instrument, de zoemtrompet. En dan … is er rust.

Auteur en illustraties: Klaartje Scheer
Thema's: gevoelens, geluid, muziek
Aantal pagina's: 36
Afmetingen: 29,7 x 21,7 x 0,9 cm
Verschijningsdatum: september 2017
Uitgeverij: Clavis

Leeftijd: voor alle wakkere dromers vanaf 4 jaar.

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.30.220.4
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.