Kleurrijk prentenboek - Prinses Arabella wordt grote zus

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ32191

Prinses Arabella wil graag een broertje of zusje om mee te spelen. Wat zou het leukste zijn? Een zusje lijkt Arabella wel fijn. Tot ze het zusje van prins Mimoen ontmoet. Een broertje dan maar? De broertjes van prinses Ling zijn geen doetjes. Misschien moet Arabella een oudere zus vragen? Dan hebben mama en papa een verrassing.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMylo Freeman
IllustratorMylo Freeman
GenrePrentenboek
ThemaFamilie

Prinses Arabella wordt grote zus is een grappig verhaal over de voor- en nadelen van broertjes en zusjes.

Ideaal als geschenk bij de geboorte van een broertje of zusje!
Dit knappe prentenboek met verrassende ontknoping behoort tot de populaire prinsessen-reeks.

Auteur & illustrator: Mylo Freeman
Leeftijd: +3j.
Pagina's: 32
ISBN: 9789462912069

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.