Leuk kinderboek - De duizend ikken van Daan

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH109

Thuis mogen alle ikken van Daan er zijn, hoe koppig, stug of verlegen ook. Dit mooi kinderboek zit boordevol kleur en mooie woorden.

Het is een heerlijk kinderboek om samen met je kind te lezen.

16,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462915107

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurSiska Goeminne
IllustratorMerel Eyckerman
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens
STOP/FINISTOP

De duizend ikken van Daan is een nieuwe succesvolle samenwerking tussen Siska Goeminne en Merel Eyckerman. Een mooi kinderboek met poëtische tekst en magistrale illustraties. Om samen met kinderen na te denken over wie welke ik van jou te zien krijgt

Daan heeft niet één, maar wel duizend ikken. Bij opa duiken er een hoop happy ikken op: zijn plezante ik, zijn blije ik, zijn zalig zotte ik en zijn zielstevreden ik. Bij meester Jef komt super-ik tevoorschijn. Maar die druipt snel af als hij hardop woordjes moet lezen. Als iets niet meteen lukt, komt zijn dubbel-en-dwarse, dikke ik naar buiten, in het zwembad zijn trotse ik en in de winkel zijn stugge ik. Er is maar één plek waar alle duizend ikken van Daan altijd weer tevoorschijn mogen komen …

Auteur: Siska Goeminne
Illustrator: Merel Eyckerman
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 5 jaar 
Aantal pagina's: 36
Formaat: 21,5 cm x 30,5 cm
ISBN: 9789462915107

_

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.