Prachtig kunstboek - De kleine fabre

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ19173

Toen de kleine Jan Fabre geboren werd, leek hij als twee druppels water op zijn overleden broer Emile. Emile was altijd een braaf ventje geweest. Jan, daarentegen, groeide op als kwajongen die ongewild dingen deed die niet mochten. Zijn grenzeloze fantasie zorgde er vaak voor dat hijzelf en ook zijn familie in de problemen kwamen. Maar dezelfde fantasie vormde de basis van zijn kunstenaarschap, alsook de liefde voor zijn moeder en vader…

24,95 €

19,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 10 jaar
AuteurBrigitte Minne
GenreEducatieve boeken
ThemaBiografie
STOP/FINISTOP

Brigitte Minne reconstrueerde de kindertijd van Jan Fabre met het kunstboek De kleine Fabre. Met talrijke kunst- en familiefoto’s. Een bijzonder boek over de creatieve ontwikkeling van een bekende kunstenaar. Bekijk ook zeker 'De kleine panamarenko'.

Auteur: Brigitte Minne
ISBN: 9789058388933

Leeftijd: 12+.

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212700.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.