Monsterlijk prentenboek - Verboden toegang: monstertuin!

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ26103

Wat zou jij doen als je een dag lang een monstertuin moest runnen? Als de beheerder van huis is, dansen de monsters op tafel! Vermijd de vlammen van de Paarse Knoeren, kietel de Flufforries. Zet met de Hangdongel, de Morf en de Dragomen de boel op stelten, maar kijk uit voor de Woeste Wurgelguik!

14,95 €

12,71 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurAmy Sparkes
IllustratorSara Ogilvie
GenrePrentenboek
ThemaFantasie

Kan één jongetje een hele monstertuin leiden? Lees en zie het in dit gruwelijk geestige verhaal van de illustrator van Neushoorns eten geen pannenkoeken en Zo zijn ouders.

Auteur: Amy Sparkes
Illustrator: Sara Ogilvie
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 32
Formaat: 24,9 x 21,2 x 1 cm
ISBN: 9789047707196

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253000.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.