Fantasierijlk prentenboek - Neushoorns eten geen pannenkoeken

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ19811

De ouders van Maartje hebben het altijd veel te druk. Ze luisteren nooit naar haar. Als Maartje haar ouders op een dag vertelt dat er een grote paarse neushoorn binnen is komen lopen die een grote hap van haar pannenkoek heeft genomen, besteden ze er nauwelijks aandacht aan.

Er zit niks anders op voor Maartje dan zelf met de neushoorn te gaan praten. Maar dan horen haar ouders dat er écht een grote paarse neushoorn uit de dierentuin is verdwenen...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurAnna Kemp
IllustratorSara Ogilvie
GenrePrentenboek
ThemaFamilie

Na 'Honden doen niet aan ballet' vertellen Anna Kemp en Sara Ogilvie met Neushoors eten geen pannenkoeken, opnieuw een uitgelaten speels verhaal waarin het onmogelijke mogelijk blijkt.

Auteur: Anna Kemp
Illustrator: Sara Ogilvie
ISBN: 9789047703952
Aantal pagina's: 32

Dit prentenboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
262600.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.