Geestig prentenboek - Sport is niks voor jou

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH043

Jorid is goed in voetballen maar Michiel bakt er niks van. ‘Sport is niks voor jou,’ zegt een meneer. Maar Michiel zwemt razendsnel en is de ster van het waterpoloteam. Viola heeft veel water binnen gekregen tijdens de wedstrijd en ze vangt geen bal. ‘Als je zo klein bent als jij, dan is sport niks voor jou,’ zegt een man. Maar Viola maakt perfecte radslagen ...

Doorblader samen dit fijne prentenboek en ontdek dat elk kind in dit boek uiteindelijk een sport vindt die bij hem of haar past.

16,50 €

13,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914063

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurPaolina Baruchello
IllustratorFederico Appel
GenrePrentenboek
ThemaOns lichaam
STOP/FINISTOP

Sport is niks voor jou is een geestig prentenboek over sport en talenten. In de illustraties spatten de details eraf. Denk je dat sport niks voor jou is?
Dan is dit boek er om jou te overtuigen.

Auteur: Paolina Baruchello
Illustrator: Federico Appel
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar 
Aantal pagina's: 40
Formaat: 30 x 21.5 cm
ISBN: 9789462914063

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53010.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.