Stickerschrift De ontdekker - Le jardin du moulin

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO320

Le jardin - Moulin Roty (36)

Speciaal voor de mini ontdekkers heeft Moulin Roty dit superleuk stickerboek ontworpen. Plak de stickers op de juiste plek, kleur alle prentjes in en ontdek een wondere wereld vol prachtige verhalen!

Het ideale boekje om kids op een speelse manier met hun omgeving te laten kennismaken.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712605

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeStickerboeken
Leeftijdvanaf 3 jaar

'De ontdekker' kleurboek van Moulin Roty met 195 stickers heeft als thema verkennen. Ontdek op 20 pagina's de grote wijde wereld en zie hoe mensen leven terwijl je jouw reis over de hele wereld inkleurt!

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 28 cm
Materiaal: bedrukt papier

_

Le Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories