Knitted baby collection by Lässig

Knitted baby collection by Lässig

Sorteren

In de LÄSSIG’s Knitted Baby Collectie zitten verschillende stuks die je perfect onderling of met andere stuks kan combineren. Stuk voor stuk wondermooi en streelzacht: van babypakjes, broekjes, strikmutsjes tot schattige vestjes. De 3 zachte pastelkleuren geven deze babycollectie een tijdloze look. Heel deze collectie is milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd volgens de GOTS (Global Organic Textile Standard) regels.

Het huidvriendelijke materiaal - een mix van organisch katoen en Eri silk - zorgt ervoor dat dit babypakje geschikt is voor alle seizoenenEri silk is zijde dat - in tegenstelling tot klassieke zijde - op een diervriendelijke manier geoogst wordt. Het productieproces begint pas als de vlinder of mot zijn cocon heeft verlaten. Voor zijde gebruikt men geen pesticiden of grote hoeveelheden water zoals bij het oogsten van klassiek katoen. 

Het materiaal ademt en regelt de temperatuur van je kleintje op een natuurlijke manier. Deze wordt afgestemd op de weersomstandigheden en maakt het super comfortabel om te dragen zowel tijdens de zomer als winter. Daarnaast is het materiaal ook gewoon super zacht, knuffelbaar, behoudt het zijn vorm en is het zacht voor de huid van jouw baby. 

Toont 1 - 18 van de 18 items

Toont 1 - 18 van de 18 items