Filters
Sorteren

Eef Lillemor - Dit geweldig Nederlands kindermerk heeft alles in huis om jouw kids te inspireren en te activeren. De wondermooie tekeningen van designster Eef Lillemor versierd tal van kinderitems. Alles van stijlvol behang tot modieuze schooltassen. Stuk voor stuk praktische items voor kinderen en ouders.

Tropical Patch Collection

Gepakt en gezakt met de Tropical Patch Collection van Eef Lillemor! Deze avontuurlijke collectie heeft alles wat je nodig hebt voor een leuke uitstap buiten, een leerrijke schooldag of een weekendje weg. Van hippe tasjes en rugzakken tot toffe flesjes en lunchboxen. Allemaal afgewerkt met tropische palmbomen, dromerige regenbogen en trendy kleurtjes.

Praktische items voor kinderen en ouders

Bij Eef Lillemor vind je niet alleen trendy en stijlvolle items voor kinderen, maar ook praktische oplossingen voor ouders. Ze begrijpen dat ouders behoefte hebben aan duurzame en functionele producten die het leven gemakkelijker maken. Daarom zijn hun kinderitems ontworpen met het oog op zowel de behoeften van kinderen als ouders, zodat beiden kunnen genieten van deze collectie.

Hoogwaardige kwaliteit en unieke ontwerpen

Dit geweldig Nederlandse kindermerk staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en unieke ontwerpen. Elk item is zorgvuldig geselecteerd en ontworpen met aandacht voor detail, om ervoor te zorgen dat kinderen en ouders de best mogelijke ervaring hebben met hun producten. De collectie is gemaakt om lang mee te gaan en te voldoen aan de verwachtingen van veeleisende ouders.

Prachtige ontwerpen van Eef Lillemor

Ontdek de betoverende tekeningen van de getalenteerde designster Eef Lillemor, die deze kinderitems versieren. Haar unieke stijl en speelse illustraties brengen een wereld van verbeelding tot leven op behang, schooltassen en meer. Elk ontwerp is met zorg gemaakt om kinderen te inspireren en hun creativiteit te stimuleren.

Eef Lillemor

Type

Kleur

Prijs