Mijn eerste spellen van HABA

Eenvoudige eerste spelletjes voor kleuters

Sorteren

Mijn eerste spellen is een spelletjesreeks van HABA voor de allerkleinsten. Met deze eenvoudige gezelschapspelletjes kan je al met je peuter of kleuter een fijn spelletje spelen dankzij de eenvoudige spelregels ben je snel vertrokken voor heel wat speelplezier samen!

Kijken, begrijpen, proberen, spelen, leren, experimenteren … het zijn allemaal werkwoorden die kleine ontdekkers dagelijks vervullen. Speciaal voor de allerkleinsten heeft HABA de Mijn eerste spellen-reeks ontworpen. Dat zijn eerste gezelschapsspellen voor kinderen vanaf 2 jaar. Omdat je de spellen op verschillende niveaus kan spelen, worden kinderen steeds opnieuw uitgedaagd en gestimuleerd. 

Niveau 1 : vrij spelen
Allereerst kunnen kinderen vrij aan de slag met de spelinhoud. Dat betekent : materiaal, plaatjes, details & kleuren ontdekken en onderzoeken wat de verschillende (spel)mogelijkheden zijn. Hierna kan het kind kennis maken met de basis spelregels.

Niveau 2 : eenvoudige spelregels
In het algemeen geven regels structuur in het dagelijks leven. Regels opvolgen en begrijpen kan je spelenderwijs oefenen. Maar ook luisteren, concentreren, inleven, geduldig zijn, samenwerken,... en andere vaardigheden worden gestimuleerd. Wanneer je kind de basisregels goed onder de knie heeft, kan het variëren beginnen.

Niveau 3 : spelen met varianten
Elk spel uit de Mijn eerste spellen-reeks stelt enkele spelideeën voor die variëren op het basisspel. Samen met je kindje kan je de verschillende varianten ontdekken en een hoop plezier beleven. Met nuttige tips help je jouw kind stap voor stap vooruit en blijft het spel langer interessant!

Toont 1 - 23 van de 23 items

Toont 1 - 23 van de 23 items