Buggyboek Zeedieren

Leuk babyboekje met akoestische effecten en bijtstuk

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1087

Fijn en zacht eerste boekje van Haba om in te bladeren, open en toe te vouwen én op te bijten. Dit boekje over zeedieren is perfect om jouw kindje te vermaken in de buggy, de box of het bed.

Een plezierig speeltje voor kleine handjes en tandjes!

12,99 €

7,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1306492001

CollectieVoor baby's
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Babyboekje Zeedieren van Haba bestaat uit 8 pagina's met boeiende akoestische effecten om te ontdekken en een bijtring voor doorkomende tandjes.

Leeftijd: vanaf 6 maanden
Afmetingen: 20,5 x 13,5 x 2,5 cm
Materialen: kunststof & polyester
Wasadvies: maximaal 30 graden - niet in de droger & niet strijken

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!