Kleurrijke hangfiguur Egel

Staat: Nieuw product

Haba

HAB353

Wat doet die lieve egel daar aan het autostoeltje? Het is een kleine egel die met zijn bonte kleuren iedereen aanmoedigt tot kijken en spelen!

Deze schattige hangfiguur van Haba is non-stop fascinerend voor kleine ontdekkers en is leuk voor baby’s om zowel thuis als onderweg mee te spelen.

12,99 €

10,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304285

CollectieVoor baby's
TypeHangspeeltjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Kleurrijk hangspeeltje voor kindjes vanaf de geboorte, in de vorm van een appel en egel uit heerlijk zacht materiaal. Een ontwerp van het populaire Haba. Met de handige lus met velcro hang je ze makkelijk op waar je maar wil.

  • de schattige egel nodigt uit om ernaar te grijpen
  • ideaal aan het autostoeltje, de buggy of een speelboog
  • met vrolijk kleppereffect

Afmetingen: 9 x 24 cm
Leeftijd: vanaf de geboorte
Materiaal: textiel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!