Hangfiguur Egel

Kleurrijke hangfiguur Egel

Staat: Nieuw product

Haba

HAB353

Wat doet die lieve egel daar aan het autostoeltje? Het is een kleine egel die met zijn bonte kleuren iedereen aanmoedigt tot kijken en spelen!

Deze schattige hangfiguur van Haba is non-stop fascinerend voor kleine ontdekkers en is leuk voor baby’s om zowel thuis als onderweg mee te spelen.

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Kleurrijk hangspeeltje voor kindjes vanaf de geboorte, in de vorm van een appel en egel uit heerlijk zacht materiaal. Een ontwerp van het populaire Haba. Met de handige lus met velcro hang je ze makkelijk op waar je maar wil.

  • de schattige egel nodigt uit om ernaar te grijpen
  • ideaal aan het autostoeltje, de buggy of een speelboog
  • met vrolijk kleppereffect

Afmetingen: 9 x 24 cm
Leeftijd: vanaf de geboorte
Materiaal: textiel


Leeftijdvanaf de geboorte
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :304285