Gekke activiteitenring - Dans la Jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO176

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Zie jij dat oranje kuiken schommelen midden in dit zacht en bont babyspeeltje? Dit hangspeeltje kan je makkelijk ophangen aan je babygym, box of autostoel.
 

 

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668074

CollectieDans la jungle
TypeHangspeeltjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Tropische activiteitenring Dans la Jungle van Moulin Roty met kleurrijke labeltjes, blaadjes, een bijtelement, interessante prisma en bladerenmotief. Dit hangspeeltje heeft een handige lus met velcro zodat je het makkelijk en snel kan ophangen waar je maar wil.

Afmetingen: 12,5 x 27 cm

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories