Exotisch hangspeeltje acti-bladeren - Dans la Jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO175

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Waar zou jij dit hangspeeltje hangen? Aan de autostoel van je kleintje om je baby te entertainen als je op stap gaat, of aan de buggy, box of wipper zodat je kleintje ermee kan spelen zonder dat het speeltje op de grond valt.

27,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668070

CollectieDans la jungle
TypeHangspeeltjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Hangend activiteitenspeeltje Bladeren uit de Dans La Jungle collectie van Moulin Roty. Met verschillende materialen, kleuren en interessante speeltjes waaronder bladeren met knisperpapier, een rond spiegeltje en kleine Toekan met belletje. Met de kunststof ring kan je dit zacht speeltje makkelijk vastmaken.

Afmetingen: 34 cm lang

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Laure S.
  •  de 21/04/2023
Zeer mooi en leuk speelgoed. Onze dochter is er zot van!
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories