Activiteitenkrokodil - Sous mon baobab

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO120

Sous mon baobab - Moulin roty (27)

Scritch! Poet! Dingling! Dit fijn activiteitenspeeltje voor de allerkleinsten is niet alleen zacht en leuk om naar te kijken. Hij verbergt ook allerlei leuke ontdekkingen zoals een blaadje met knisperpapier waaronder een spiegeltje verstop zit. Of een vogeltje met een kwakende geluid als je erop duwt en een mini krokodil met een belletje.

Ideaal voor kleine handjes om te ontdekken en mee te spelen.

27,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669075

CollectieSous mon Baobab
TypeHangspeeltjes
KleurGroen
Leeftijdvanaf de geboorte

Zachte en interessante activiteitenkrokodil uit de Sous mon baobob lijn van Moulin Roty. Dit hangspeeltje hang je makkelijk op aan de babygym, autostoel, box of buggy van je kleintje met de velcro lus. Er zitten allerlei interessante geluidjes, stofjes en activiteiten aan dit beestje dat je baby 's aandacht zeker zullen weten te vangen.

Leuke tip: Moulin Roty heeft enkele prachtige houten babygyms die perfect zijn voor dit soort speeltjes. Bekijk ze hier >

Afmetingen: 32 cm lang
Leeftijd: vanaf 0 maanden

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories