Muziekknuffel leeuw - Sous mon baobab

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO118

Sous mon baobab - Moulin roty (26)

Klaar voor een heerlijk dutje met deze zachte muziekknuffel van Moulin Roty. Hij valt op door het gebruik van verschillende materialen en printjes maar ook door zijn geborduurde snoet  en mosterdgele manen in jersey.

Wordt hij jouw slaapkameraadje?

39,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669041

CollectieSous mon Baobab
TypeMuziekknuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Mooie muziekknuffel Paprika de leeuw uit de Sous mon baobob collectie voor de allerkleinsten van Moulin Roty. Als je aan het touwtje achteraan trekt verwent dit schattig welpje je kleintje met een rustgevend slaapliedje. Een fijn kraamgeschenk!

Afmetingen: 28 cm lang
Materiaal: katoen, polyester vulling, jersey manen
Gebruik: geen batterijen nodig - je kan het muziekapparaatje verwijderen en de muziek knuffel op een fijn wasprogramma max 30°C wassen - niet geschikt voor de droogkast

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/02/2021
Het leeuwtje ziet er mooi uit
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories