Muziekknuffel leeuw - Sous mon baobab

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO118

Sous mon baobab - Moulin roty (29)

Klaar voor een heerlijk dutje met deze zachte muziekknuffel van Moulin Roty. Hij valt op door het gebruik van verschillende materialen en printjes maar ook door zijn geborduurde snoet  en mosterdgele manen in jersey.

Wordt hij jouw slaapkameraadje?

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669041

CollectieSous mon Baobab
TypeMuziekknuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Mooie muziekknuffel Paprika de leeuw uit de Sous mon baobob collectie voor de allerkleinsten van Moulin Roty. Als je aan het touwtje achteraan trekt verwent dit schattig welpje je kleintje met een rustgevend slaapliedje. Een fijn kraamgeschenk!

Afmetingen: 28 cm lang
Materiaal: katoen, polyester vulling, jersey manen
Gebruik: geen batterijen nodig - je kan het muziekapparaatje verwijderen en de muziek knuffel op een fijn wasprogramma max 30°C wassen - niet geschikt voor de droogkast

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/02/2021
Het leeuwtje ziet er mooi uit
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories