Wielerpret

Kinderfietsen, loopfietsen en fiets accessoires

Sorteren

Tring, tring, ... kleine kinderen houden van fietsen, vaak nog voor ze kunnen lopen. Hier vind je een hele reeks leuke fietsjes, loopauto's uit hout, driewielers die je kan ombouwen tot loopfietsen en trappers voor kids van 0 tot ongeveer 5 jaar. De peuter- en kleuterfietsjes en kinderfietsen groeien soms mee met je kind of hebben leuke accessoires zoals een mandje voor een knuffel of zijwieltjes.

Driewielers en vierwielers voor startende fietsertjes

Die eerste stapjes zijn altijd wat wankel en dan is het fijn om een mooi loophulpje bij de hand te hebben. Kies voor een zacht knuffelfietsje of een klassiek zitfietsje. Eenmaal als je kleintje die eerste stapjes zet, duurt het niet meer lang voordat hij erop wegrijdt.

Design tweewielers voor coole kids

Voor de coole kids hebben we een reeks modieuze fietsen in de aanbieding. De tweewielers van onder meer Wishbone Bike, Trybike en Banwood zijn prachtige gedesignde fietsen waarmee kinderen kunnen leren stappen of fietsen.

Toffe kindersteps voor elke leeftijd

Voor de kids die graag eens wat langer met de voetjes van de grond gaan, kunnen kiezen voor een leuke step. Een zalige loopfiets waarbij je kinderen niet enkel leren wandelen, maar helpt ook om het evenwicht te trainen. En daarboven nog eens cool uitziet!

Hippe accessoires en helmen voor een complete fietservaring

Wie wilt er nu geen unieke fiets hebben? Daarom hebben we leuke fietsaccessoires om die kinderfiets helemaal te personaliseren. Zo heb je fietsstickers in alle kleuren en vormen, zadelhoezen met een coole print, beestige fietsbellen en uiteraard ook een kleurrijke helm voor de veiligheid.

Toont 1 - 48 van de 386 items

Toont 1 - 48 van de 386 items