Micro haaienhoofd Scootaheadz Surfing Sammy - Blauw

Customise je step met het blauwe haaihoofd Surfing Sammy

Staat: Nieuw product

Micro

OY555

Haai! Ik ben Sammy de haai. Ik surf al steppend de wijde wereld in!

Tover je step om in de stoere haai Surfing Sammy en maak steppen nog leuker. Deze grappige onderwatervriend ziet er niet alleen geweldig uit, hij stimuleert buitenspelen, role play en het creatief denken.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AC10401

CollectieMicro accessoires
TypeFietsaccessoires
KleurBlauw

MICRO haaienhoofd Scootaheadz maakt steppen nog leuker.

Met deze supertoffe accessoire voor de step kruipt jouw kind in de huid van de stoere haai Sammy. Het haaienhoofd is gemaakt uit zacht PVC en biedt extra bescherming voor de handjes. Dankzij Surfing Sammy herken je jouw stepje meteen. De Scootaheadz is makkelijk schoon te maken en zet je in een handomdraai op je Mini of Maxi step. Het dierenhoofd monteren op de step is kinderspel. De handvaten van de step kan bij het aanbrengen gewoon laten zitten. Sammy komt uit de Scootaheadzcollectie.

Compatibel met:

  • Micro Mini2Go step
  • Micro Mini 3in1 step
  • Mini Micro step
  • Maxi Micro step

    Niet compatibel met maxi Pro en cruiser

_

Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen en zijn al vaak bekroond met prijzen voor het design en de functionaliteit. Maar het belangrijkste is dat ze plezier, geluk én een glimlach hebben gebracht op ieders gezicht - de kinderen, de ouders en het onze!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De Zwitserse  MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen van 1 tot 12 jaar . De Award-winning steps met 3 of 2 wielen  zijn gemaakt van  ongeëvenaarde kwaliteit. En zorgen voor eindeloos veel plezier. Better urban lifestyle voor coole kiddos De Micro kinderstepjes zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Het is niet gewoon speelgoed maar een degelijke musthave die ook sportiviteit brengt en duurzaam is. Een Micro stepje kan je gerust doorgeven aan broertjes of zusjes, neefjes, of nichtjes ...  H et eerste 3-wielige 'Kickboard' is door Micro in 1999 ontworpen voor volwassenen. Kinderen vinden het surfgevoel van je gewicht gebruiken om te sturen echter geweldig. Het gepatenteerd design zorgt voor veel stabiliteit en geeft vertrouwen aan je mini. Stoer, stevig met een hoge mate van fun. Daarnaast hebben zijn er ook tweewielsteppen en fijne accessoires. Ontdek de collectie van Micro bij De Kleine Zebra!