Houten mandje - Wishbone Cargo Bin

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

WB037

Let's ride that Wishbone Bike! (10)

Maak van je Wishbone bike 3-in-1 een superpraktische bakfiets voor kindjes met dit houten Cargo Bin mandje.

Ideaal om al je spulletjes en musthaves overal met je mee naartoe te nemen terwijl je rustig rondrijdt met je driewieler.

99,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1910

TypeFietsaccessoires
KleurBruin
FietsenAccessoires

Wishbone Cargo Bin mandje past op elke recycled of houten Wishbone Bike met 3 wielen. Aanbevolen zithoogte 30- 45 cm/kinderen van 2-3 jaar volgens grootte.

Wishbone 3-in-1 loopfiets apart verkrijgbaar.

Materiaal: hout

_

WISHBONE BIKE staat voor plezier, creativiteit en duurzame designs. Ze maken speelgoed voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar dat meegroeit met je kinderen en lang meegaat. Speelgoed dat tegen een stootje kan en tegelijk je kind stimuleert om op pad te gaan.

Neem een kijkje achter de schermen van dit innovatief en duurzaam merk uit Nieuw-Zeeland:

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag. Moderne twist op de klassieke kinderfiets Wishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval. Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaar Voor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.
Collectie Let's ride that Wishbone Bike!
Inspiratie en stories