Duurzaam speelgoed voor uren wielerplezier

09.04.2020

Misschien zag je hem al wel eens voorbij rijden: de WISHBONE Bike. Hét ideale speelgoed om je kind op een veilige en leuke manier letterlijk op zijn eigen benen te leren staan. Het houten model viel al in de smaak maar nieuw is de Wisbone ReBike in fel rood en stijlvol grijs.

Uren speelplezier met een minimale impact op het milieu? Dan ben je bij WISHBONE BIKE aan het juiste adres! De Recycled Bike lichtgewicht loopfiets is gemaakt uit gerecycleerd plastic en tapijt. Deze stoere loopfietsen zijn gemaakt voor uren wielerpret en zien er super cool uit. Een ideaal geschenk voor een eerste verjaardag en om jaren daarna nog mee rond te crossen.



wishbone bike recycled re bike red raw de kleine zebra loopfiets driewieler duurzaam speelgoed

wishbone bike loopfiets recycled edition re bike red de kleine zebra

wishbone bike loopfiets de kleine zebra

wishbone bike driewieler re bike red



Dit nieuw model van de Wishbone Bike tovert oude plastic flessen om tot een award-winning kinderfiets voor hippe peuters en kleuters. Het design is stoer, multi-functioneel en perfect geschikt om de wereld te gaan verkennen in stijl. Deze kinderfiets heeft een kleinere CO2 afdruk én langere levensduur dan een stalen fiets, bovendien je kan van deze lichtgewicht 2-in-1 loopfiets een 3-in-1 driewieler maken. Hoe doe je dat? Je kan een extra trike kit aanschaffen voor elke kleur fiets. Hierdoor tover je de hippe tweewieler zo om in een stabiele driewieler. Leuk voor kleine boer of zus of als je meer stabiliteit wil.

wishbone bike 2-in-1 3-in-1

Het praktische Rotafix systeem maakt de fiets erg makkelijk verstelbaar en zo kan je deze loopfiets van 12 maanden tot 5 à 6 jaar gebruiken - afhankelijk van de grootte van je mini-coureur. De fiets groeit gewoon mee met je kind

Extra leuk: we hebben ook verschillende kleurtjes handgrepenzadelhoesjes en stickers - zo maak je je Wishbone bike net iets specialer en helemaal uniek.



bakfiets voor kinderen wishbone bike 3-in-1 recycled editon re raw fietsmandje de kleine zebrahouten fietsmand bakfiets voor kinderen driewieler met mandje de kleine zebra wishbone bike

wishbone bike re bike rawwishbone bike re bike raw

Smeer die beentjes al maar in! Want rondrijden met je Wishbone Rebike, daar zal je kleintje nooit genoeg van krijgen!



Check de nieuwigheden van WISHBONE BIKE >