Set van 2 Wishbone handvaten

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

Roze, blauw of geel, wat is jouw lievelingskleur? Geef je Wishbone Bike een persoonlijke touch en pimp hem met de hippe wishbone handvaten.

18,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GRIPSGREEN

FietsenAccessoires

Roze, blauw of geel, wat is jouw lievelingskleur? Geef je Wishbone Bike een persoonlijke touch en pimp hem met de hippe wishbone handvaten. Het handvat is gemaakt van silicone en past dus netjes over je Wishbone Bike stuur. Voor een kleurrijke, duurzame rit! Kies uit groen, blauw, geel, rood en roze. Afmetingen: 14cm lang, diameter 3cm. De handvaten komen per twee in een setje van dezelfde kleur.

Tip: combineer deze leuke accessoire met de bijpassende Wishbone Bike zadelhoezen! Deze vind je hieronder bij 'Ook leuk'.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14330.35
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag... De Wishbone Bike is een leuk meegroei fietsje voor kids van 1 tot 5 jaar. De ultieme 3-in-1 loopfiets voor echte bengels! Pimp je karretje met de bijhorende kleurrijke zadels en coole stickers.