Stickerset ReBike - Camo zwart & wit

Geef jouw Wishbone ReBike een make over

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

HEB187

Let's ride that Wishbone Bike! (10)

Pimp jouw Wishbone Rebike met de unieke Wishbone sticker in camouflage thema. Je loopfiets zal niet op gaan in de massa maar er echt tussenuit springen!

Met deze camo stickerset geef je je favoriete loopfiets een echte make-over en ben je helemaal klaar om de race te winnen.

19,95 €

13,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3016

KleurGrijs
Leeftijdvanaf 18 maanden
FietsenAccessoires
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Stickerset ReBike Camo Zwart & Wit van Wishbone bike is geschikt voor de rebike in black, red en raw. Stoer design voor mini-coureurs, makkelijk aan te brengen voor een uniek resultaat. 

Gouden tip: personaliseer jouw Rebike niet enkel met deze reuzeleuke sticker, maar combineer hem met een bijpassende Wishbone zadelhoes en handvaten in jouw lievelingskleur.

_

WISHBONE BIKE staat voor plezier, creativiteit en duurzame designs. Ze maken speelgoed voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar dat meegroeit met je kinderen en lang meegaat. Speelgoed dat tegen een stootje kan en tegelijk je kind stimuleert om op pad te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag. Moderne twist op de klassieke kinderfiets Wishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval. Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaar Voor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.
Collectie Let's ride that Wishbone Bike!
Inspiratie en stories