Loopfiets Wishbone Bike 2-in-1 RE2 Raw + GRATIS fietsbel

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

WB054BEL

Actie: gratis Wishbone fietsbel twv €25 voor je Wishbone Bike bij aankoop van deze loopfiets !

Uren speelplezier met een minimale impact op het milieu: deze Wishbone Bike 2-in1 Re Raw tovert oude plastic flessen om tot een award-winning kinderfiets voor hippe peuters en kleuters. Het design is prachtig, multi-functioneel en perfect geschikt om de wereld te gaan verkennen in stijl.

Een echte musthave voor heerlijk wielerplezier en volledig aanpasbaar aan de noden van jouw mini-coureur.

179,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeLoopfietsen
KleurGrijs
Leeftijdvanaf 18 maanden
FietsenLoopfiets 2 wielen

Stoere loopfiets Wishbone Bike 2-in-1 recycled edition Re Raw valt op door zijn mooi en functioneel design voor kinderen van 18 maanden tot 6 jaar. Peuters leren balanceren en fietsen op deze lichtgewicht fiets die meegroeit met je kapoen. Eenvoudig te monteren en dankzij het rotafixTM frame- en stoelverstelling ben je meteen vertrokken voor jarenlang wielerplezier.

Leuke tip! De trike kit voor de reBike Red is apart verkrijgbaar, hiermee kan je deze tweewieler makkelijk ombouwen tot een stabielere driewielers voor kleintjes vanaf 1 jaar.

Leeftijd: 18 maanden tot 6 jaar
Materiaal: gemaakt uit gerecycleerde flessen en tapijt - langere levensduur en minder CO2 uitstoot dan een stalen kinderfiets.

De verpakking en al het drukwerk binnenin zijn ook gemaakt uit gerecylceerd materiaal en bedrukt met niet-giftige inkt. Voldoet aan alle veiligheidsnormen van de US, EU, Australië en Nieuw-Zeeland.

_

WISHBONE BIKE staat voor plezier, creativiteit en duurzame designs. Ze maken speelgoed voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar dat meegroeit met je kinderen en lang meegaat. Speelgoed dat tegen een stootje kan en tegelijk je kind stimuleert om op pad te gaan.

Neem een kijkje achter de schermen van dit innovatief en duurzaam merk uit Nieuw-Zeeland:

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag... De Wishbone Bike is een leuk meegroei fietsje voor kids van 1 tot 5 jaar. De ultieme 3-in-1 loopfiets voor echte bengels! Pimp je karretje met de bijhorende kleurrijke zadels en coole stickers.
Accessoires