Kleurrijke Wishbone Bike zadelhoes

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

Roze, blauw of geel, wat is jouw lievelingskleur? Geef je Wishbone Bike een persoonlijke touch en pimp hem met deze hippe wishbone zadelhoes. De...

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WISHGREEN

FietsenAccessoires
Roze, blauw of geel, wat is jouw lievelingskleur? Geef je Wishbone Bike een persoonlijke touch en pimp hem met deze hippe wishbone zadelhoes. De hoes is gemaakt van silicone en past dus netjes over je Wishbone Bike zadel. Voor een kleurrijke, duurzame rit! Kies uit groen, blauw, geel, rood en roze. Afmetingen: 9x24,5cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
924.500.35
  • Door Mieke T.
  •  de 18/10/2019
Precies wat hij hebben wilde.
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag... De Wishbone Bike is een leuk meegroei fietsje voor kids van 1 tot 5 jaar. De ultieme 3-in-1 loopfiets voor echte bengels! Pimp je karretje met de bijhorende kleurrijke zadels en coole stickers.